مدیرعامل :   09133128506  -   09140326803     (آقای نیرومند)                                                

مصالح جدید برای نمای ویلا

مصالح جدید برای نمای ویلا


ویلاسازی یکی از بخش های مهم صنعت ساختمان است که در سالهای اخیر مورد توجه زیادی بوده است. طراحی و اجرای یک نمای خوب و چشمگیر برای یک ویلا از مهمترین قسمت های طراحی و ساخت ویلا است که باید با دقت و ظرافت خاصی انجام گیرد. متریالهای زیادی برای اجرا در ویلاسازی وجود دارد. در این مقاله قصد داریم تا چند مورد از جدیدترین متریالهای مورد استفاده برای نمای ویلا را مورد بررسی قرار دهیم. البته که این متریالهای برای نمای ساختمانهای غیرویلایی نیز می تواند مورد استفاده قرار بگیرد. تا انتهای مبحث با ما همراه باشید. آجر لفتون اصفهان

images 1 آدرس مرکز فروش کارخانه آجر وسفال: اتوبان معلم( اصفهان - شاهین شهر) بعد از پل هوایی گز به سمت اصفهان اولین فرعی

مدیرعامل: 09133128506   -09140326803(آقای نیرومند)                                               

تماس جهت هماهنگی: 09925431742 ( خانم باقری )                                                                                          

تلفن کارخانه : 03145711350 


نمای پوسته دوم یا ورق های طرح دار


ورق های طرح دار به عنوان یکی از مصالح نوین نما به دلیل منظره ویژه ای که هم از داخل و هم از بیرون به نمای ساختمان می دهند بسیار مورد توجه سازندگان قرار گرفته است. این ورق ها در آفتاب شدید ایران به عنوان تابش بند مورد استفاده قرار می گیرند. جنس این ورق ها هم از آهن و هم از آلومینیوم است. در واقع یکی از زیباترین متریال هایی که از فلزات تولید می گردد، نمای فلزی طرح دار تولید شده با دستگاه های پانچ و یا سی ان سی است. زمانی که طرح ارائه شده توسط آرشیتکت استفاده از فلز روی نما باشد، امکان ایجاد طرح و نقش های متنوع روی سطح فلز به راحتی وجود دارد. دستگاه پانچ با استفاده از لیزر امکان ایجاد طرح های متنوع و حفره هایی به هر شکل روی فلزات را دارند که فضای منفی و مثبتی از تصاویر و نقوش را در پانل های فلزی ایجاد می کنند. همچنین با توجه به ضخامت ورق می توان ابعاد بزرگتری را برای این نقوش و طرح ها در نظر گرفت.
نمای طرح دار علاوه بر اینکه سازگار با محیط زیست است، موجب بهتر شدن ظاهر ساختمان هم می شود. هنگامی که پنل های طرح دار برای پوشش های شیشه ای ( کرتین وال ) استفاده می شود، در هنگام شب نوری که از داخل ساختمان از حفره های این طرح ها به بیرون متصاعد می شود، جلوه بسیار زیبایی به نمای ساختمان می بخشد. همچنین در حین اینکه ظاهر ساختمان را زیبا می کند، از حریم خصوصی ساختمان هم مراقبت می کند. فلزهای طرح دار در محدوده فینیشینگ قابل استفاده است که می تواند از جنس آلومینیوم، مس و یا فولاد ضد زنگ باشد. سطح این فلزها می تواند با رنگ مقاوم در برابر هوا، صیقل و پوشش داده شود.


استرچ متال


استرچ متال یا اکسپندد مش به عنوان یکی از مصالح نوین نما می تواند هم از آهن و هم از آلومینیوم به عنوان یک نمای پوسته دوم مورد استفاده قرار گیرد. استرچ متال با قابلیت ارائه خاصیت سه بعدی به حجم ساختمان و نورپردازی در شب بسیار مورد استقبال سازندگان قرار گرفته است. روش تولید این پوشش ها به این ترتیب است که ورق های خام بر اساس طرح از پیش طراحی شده در معرض برش و کشش ماشین آلات و ابزار ویژه قرار گرفته و یکی از فرم های مشبک مدولار متداول ( شش ضلعی، لوزی و ...) و یا طرح های ویژه را به خود می گیرد. استرچ متال برای نماسازی بنا، حفاظ دور محوطه، تولید مقاطع فلزی فانتزی، پوشش های تزئینی، تسهیل کننده تهویه تجهیزات مکانیکی و الکترونیکی، سقف کاذب و کف پله فلزی مشبک ( گریتینگ) به کار می رود. با توجه به امکان تولید پانل های استرچ متال در ضخامت های بالا می توان ضمن بهره برداری از چشم اندازهای متنوع آن مزیت های محافظتی نمای ساختمان را ارتقا داد. انعطاف پذیری سیستم شبکه های استرچ متال، هماهنگی آن را با خدمات دیگر از قبیل تاسیسات آتش نشانی و نورپردازی سقفی نیز امکان پذیر ساخته است. پانل های اکسپندد متال با داشتن چشمه های سه بعدی و تنوع بالای نوع چشمه ها گستره وسیعی از چشم اندازهای خلاقانه را در اختیار معماران و سازندگان قرار می دهد. با توجه به این که این نوع نما پیشتر وارداتی بوده است و در حال حاضر در داخل کشور تولید می شود، قیمت آن به طور قابل توجهی کاهش پیدا کرده است. از نمای استرچ متال می توان در بسیاری از کاربری هایی همچون فرودگاه، بیمارستان، موزه، نمای ساختمان مسکونی و تجاری و... استفاده کرد. نحوه اجرای نمای استرچ متال به دو روش تقسیم می شود: 1- نصب مستقیم به نما 2- اجرای تیرهای عمودی و افقی
نمای اکسپندد متال بدون شک تنها متریالی است که از همان ابتدا کیفیت سه بعدی بودن نما را تامین می نماید و تنوع بالایی را به نمای ساختمان می بخشد. قابلیت انتخاب رنگ دلخواه شما مطابق با طراحی معماری پروژه و اجرای آن به روش آنادایز یا الکترواستاتیک وجود دارد. قبل از اجرای نمای استرچ متال باید به نکات مهم زیر توجه کرد:

  • آماده سازی طرح معماری برای سطوح مورد نظر
  • تعیین مدل استرچ متال با توجه به طول و عرض چشمه و پهنای پایه
  • مشخص نمودن ضخامت و ابعاد پانل های مورد نیاز طبق استاندارد
  • انتخاب پوشش برای پانل ها
  • انتخاب نوع متریال از جمله آلومینیوم، آهن، استیل و...
  • انتخاب رنگ مورد نظر

ورق هانی کامب


ورق هانی کامب به عنوان یکی از مصالح بسیار جدید در صنعت نمای جهان، بسیار مورد توجه سازندگان قرار گرفته است. از این متریال به دلیل مقاومت بالای آن، در صنایع کشتی سازی و هواپیماسازی هم استفاده می شود و به دلیل آن که هسته میانی آن نیز از جنس آلومینیوم است امکان آتش سوزی در آن وجود ندارد.


نمای سرامیک خشک


از دیگر متریال های نوین مربوط به نمای ساختمان می توان از سرامیک خشک مخصوص نما نام برد. این نوع سرامیک در انواع مختلف با سایزهای سرامیک 120* 60 سانتی متر و 80 * 80 در دستور کار تولیدات کارخانه های تولید کاشی و سرامیک کشور قرار گرفته است. این سرامیک ها در انواع سرامیک فول بادی و سرامیک لعابدار در دسترس طراحان قرار می گیرد و چون بدون استفاده از ملات و به صورت خشک بر روی سازه نصب می گردد به عنوان نمای سرامیک خشک شناخته می شود. این نوع سرامیک با روش هایی مانند سیستم نصب انکری، نصب نمایان، نصب غیرنمایان و نصب کلیپس پنهان شیاری نصب می شود. در روش غیرنمایان و شیاری، شیارهایی مخصوص توسط دستگاه شیارزن در پشت سرامیک ها در دوجهت مخالف هم ایجاد می شود. پس از ایجاد شیار در پشت سرامیک ها، کلمپ ها با برجستگی های خود از طریق چسب داخل این شیارها محکم می شوند. در مرحله آخر، سرامیک ها به واسطه کلمپ ها روی ریل های زیرسازی پیچ می شوند.
این نوع نما میزان جذب رطوبت بسیار پایینی ( کمتر از 1 درصد) داشته و در مقابل سرما و یخبندان از مقاومت بسیار بالایی برخوردار است. از دیگر مزیت های این نما می توان به مقاومت شیمیایی بالای آن اشاره کرد که در برابر مواد خورنده ی اسیدی و بازی، مواد شوینده و حتی اشعه یو وی رنگ خود را حفظ می کند. همچنین نمای سرامیک خشک در برابر خش خوردگی مقاوم بوده و طی سالهای متمادی درخشندگی و یکنواختی خود را حفظ می کند. در واقع این نوع نما دارای عمری طولانی بوده و قابلیت اجرا در تمامی شرایط آب و هوایی را دارد. در صورت خرابی قسمتی از نما، به راحتی می توان قسمت از بین رفته را تخریب کرده و قطعه ای سالم را جایگزین نمود. جهت صرفه جویی در وقت و هزینه نصب، سرامیک خشک برای نمای ساختمان بهترین گزینه است.


بتن اکسپوز


بتن اکسپوز نوعی از مصالحی است که به عنوان نمای ساختمان به کار برده می شود. تولید این بتن و مواد به کار رفته در آن باعث شده سطح صاف و عاری از هرگونه زایدات اضافی باشد. طراحی ویلای مدرن با استفاده گسترده از بتن یکی از گرایشات رایج با محبوبیت روزافزون است. وجود متریال واحد در ساختار و نمای ویلا منجر به یکپارچگی حجم ویلا و درک آن به صورت یک کل واحد می شود. بنابراین نما از حالت پوسته خارج شده و ادغام در اجزا و عناصر ساختاری می شود. اولین مورد استفاده از بتن اکسپوز، در ساخت یک ساختمان تجاری در سوئیس بود. اما استفاده از بتن اکسپوز در مقیاس وسیع و در نمای ساختمان برای اولین بار در آمریکا به ثبت رسیده است. همچنین در سال های 1945 تا 1950 میلادی، تایل های بتن نما برای دیوار و به عنوان پوشش استفاده شد.

 

images 1 آدرس مرکز فروش کارخانه آجر وسفال: اتوبان معلم( اصفهان - شاهین شهر) بعد از پل هوایی گز به سمت اصفهان اولین فرعی

مدیرعامل: 09133128506   -09140326803(آقای نیرومند)                                               

تماس جهت هماهنگی: 09925431742 ( خانم باقری )                                                                                          

تلفن کارخانه : 03145711350 

نقشه گوگل

درباره ما

شرکت بازرگانی سپهر سفالین نیرومند با داشتن سالیان زیاد تجربه در امر تولید و فروش انواع آجر و ارائه مشاوره به تمام هم میهنان عزیز در سرتاسر ایران می باشد. این شرکت خود را موظف میداند که نسبت به مشتریان عزیز بهترین ها را فراهم و در کمترین زمان درخواست مشتری ارسال گردد.    جهت هماهنگی: 09925431742   خانم باقری           تلفن کارخانه : 03145711350

Top