مدیرعامل :   09133128506  -   09140326803     (آقای نیرومند)                                                

نکات اجرایی دیوار چینی

نکات اجرایی دیوار چینی

به طور کلی، دیوار کشی با استفاده از مصالح ساختمانی قدیمی، مانند بلوک سفالی، بلوک سیمانی، آجر و یا مصالح ساختمانی نوین مانند کناف و هبلکس و دیوار سه بعدی اجرا می شود. امروزه دیوارچینی با مصالح ساختمانی نوین، بسیار رواج پیدا کرده است، چرا که سرعت اجرای تیغه چینی و دیوار کشی بسیار زیاد می شود. اما به طبع ممکن است در پروژه های کوچک قیمت تمام شده را افزایش دهد. در این مبحث و چند مبحث آینده قصد داریم تا به طور مفصل در مورد انواع دیوار و نحوه دیوار چینی صحبت کنیم. تا انتهای بحث با ما همراه باشید. آجر لفتون اصفهان

b0adc3a5 87de 425b a5df 43060499487017

 

images 1 آدرس مرکز فروش کارخانه آجر وسفال:اتوبان معلم( اصفهان - شاهین شهر) بعد از پل هوایی گز به سمت اصفهان اولین فرعی

مدیرعامل: 09133128506   -09140326803(آقای نیرومند)                                               

تماس جهت هماهنگی: 09925431742 ( خانم باقری )                                                                                          

تلفن کارخانه : 03145711350 

دیوارچینی با چه مصالحی ؟

امروزه در ایران برای ساخت دیوار داخلی ساختمان طبق اصول دیوارکشی، معمولا از بلوک سفالی 10 سانتیمتری استفاده می شود. در برخی از موارد تیغه چینی نیز از بلوک سیمانی 15 سانتیمتری استفاده می شود. برای ساخت تیغه چینی دیوار بیرونی ساختمان نیز معمولا از تیغه سفال 15 سانتیمتری، آجر سفال فوم دار و یا بلوک سیمانی 20 سانتیمتری استفاده می شود. در صورتی که از تیغه سفال 7 سانتیمتری برای دیوارکشی یا همان دیوار چینی استفاده شود، لازم است که یک لایه پلاستر سیمانی روی آن اجرا شود. زیرا تیغه سفال 7 سانتیمتری از مقاومت کمتری برخوردار است. برای دیوارهای خارجی باید از سفال به قطر15 سانتیمتر و دیوارهای داخلی از سفال به قطر 10 سانتیمتر استفاده شود. اگر دیوارها با آجر به سقف مهار شود، بعد از مدتی دیوار دچار ایجاد ترک بر اثر فشار سقف خواهد شد. دیوارها را باید با استفاده از وال و همچنین یونولیت سه سانتیمتری در انتها مهار کرد. هشتگیر کردن دیواره های داخلی به دیواره های خارجی کاملا ممنوع است. دیوارهای باربر در سازه های بنایی باید در یک راستای قائم تا پی ساختمان ادامه یابند.

a21بارگیری

انواع ملات برای دیوارچینی

اگر بخواهیم ملاتهای مورد استفاده برای دیوارچینی را طبقه بندی کنیم، به دو دسته کلی تقسیم می شوند: ملات های کندگیر و ملات های زودگیر.

ملاتهای کندگیر: ملات هایی هستند که بین 1 تا 2 ساعت بعد از مخلوط شدن با آب گیرش آنها شروع می شود و بعد از 48 ساعت حداکثر به 80 درصد مقاومت خود می رسند. مانند ملات ماسه و سیمان و ملات باتارد.

ملاتهای زودگیر: ملات هایی هستند که بین 3 تا 4 دقیقه بعد از مخلوط شدن با آب گیرش آنها شروع می شود و بین 10 تا 15 دقیقه به نهایت سختی می رسند. مانند ملات گچ و خاک و ملات گچ.

چرا به گچ، خاک اضافه می کنند؟

دلیل اول اینکه ملات گچ و خاک کندگیر شود تا گچکار فرصت کافی داشه باشد تا زیرکار را شاغول و تراز کند. این کار زمانبر است و باید گچ، به اصطلاح زود نگیرد.

دلیل دوم این است که خاک به ملات گچ و خاک خاصیت پلاسیسیته می دهد و کارآیی ملات را بالا میبرد.

دلیل سوم استفاده از خاک در ملات گچ و خاک، این است که خاک باعث صرفه اقتصادی در ملات گچ و خاک می شود. نسبت خاک مورد استفاده به گچ، باید نسبت 50-50 باشد تا ملات مناسبی به دست آید.

چند نوع گچ و خاک داریم؟

در مجموع می توان گفت 3 نوع گچ و خاک داریم که در ادامه به توضیح آنها خواهیم پرداخت.

الف) گچ و خاک کارگاهی: در این روش گچ در کیسه های جدا و خاک در کیسه های جدا خریداری می شود و گچ کار این دو را با هم به نسبت 50-50 مخلوط می کند و ترکیب گچ و خاک به وجود می آید. جهت صرفه اقتصادی بیشتر، اغلب سازندگان خاک را به صورت فله ای خریداری کرده و با ماشین های بزرگ به محل پروژه منتقل می کنند. سپس توسط کارگران به طبقات مختلف ساختمان حمل می شود.

ب ) گچ و خاک آماده: به دلیل اینکه در حالت اول گچ و خاک جداگانه خریداری و در محل پروژه مخلوط میشد، طبعا مخلوط همگنی در کارگاه ایجاد نمی شود. گاهی نیز سازندگان از گچکار می خواهند که گچ کمتری مصرف کند. در این حالت نسبت اختلاط به ( 40-60) و یا حتی (30-70) هم می رسد و ملات ضعیفی حاصل می شود که چسبندگی خوبی ندارد و در دیوار ترک حاصل می شود. در نتیجه کارخانه ها اقدام به تولید گچ و خاک به روش خشک کردند و به همان نسبت 50-50 گچ و خاک آماده در کیسه های 40 کیلویی تولید کردند و مخلوط همگن و مناسبی را به بازار مصرف عرضه کردند. این محصول مورد استقبال گچ کاران و سازندگان قرار گرفت.

ج) گچ و خاک معدنی آماده معروف به گچ زیرکار: در سالهای اخیر درایران، معادن زیادی از گچ و خاک طبیعی کشف شده است و با استخراج این معادن و آسیاب آنها در کارخانه های گچ، محصول گچ و خاک معدنی آماده با همان خواص و ویژگی های گچ و خاک نوع اول تولید و به بازار مصرف، عرضه شده و به گچ زیرکار در بین عموم مصطلح شده است. این متریال در واقع همان گچ و خاک از نوع طبیعی و معدنی هست. البته بعضی از گچکارها برای راحتی کار، زیرکار و رویه کار را گچ سفید می زنند که این کار توصیه نمی شود. زیرا باعث ترک خوردگی سطح دیوار می شود.

images 1 آدرس مرکز فروش کارخانه آجر وسفال:اتوبان معلم( اصفهان - شاهین شهر) بعد از پل هوایی گز به سمت اصفهان اولین فرعی

مدیرعامل: 09133128506   -09140326803(آقای نیرومند)                                               

تماس جهت هماهنگی: 09925431742 ( خانم باقری )                                                                                          

تلفن کارخانه : 03145711350 

نقشه گوگل

درباره ما

شرکت بازرگانی سپهر سفالین نیرومند با داشتن سالیان زیاد تجربه در امر تولید و فروش انواع آجر و ارائه مشاوره به تمام هم میهنان عزیز در سرتاسر ایران می باشد. این شرکت خود را موظف میداند که نسبت به مشتریان عزیز بهترین ها را فراهم و در کمترین زمان درخواست مشتری ارسال گردد.    جهت هماهنگی: 09925431742   خانم باقری           تلفن کارخانه : 03145711350

Top